Creëer je droomleven:
Jij voelt aan alles dat jij klaar bent voor het volgende ‘level’ in je leven! Je voelt diep van binnen dat er nog veel meer in jou zit, dan er nu uitkomt. Je voelt aan alles dat je niet verder wil op de manier waarop je de dingen nu doet. Je wil meer geluk, plezier en overvloed gaan ervaren in je leven. Niet door hard werken, maar vanuit rust en gemak, op een manier die van nature bij jou past.

Wow! Wat stoer van je dat je deze moedige stap al hebt gezet om met jezelf aan de slag te gaan! Je hebt de eerste stap gezet om alles uit het leven te halen wat er in zit! Diep van binnen weet jij ook dat het allemaal anders moet kunnen. Jij voelt ergens dat het niet nodig is om te lijden en te struggelen, maar dat er een manier van leven moet zijn vanuit flow en gemak.
Je hebt dit eigenlijk altijd al gevoeld, je wist alleen niet hoe je dit kon bereiken.

In dit traject leer je hoe je er op een eenvoudige manier (in elke situatie) voor kunt zorgen dat je je beter gaat voelen, zodat je je trillingsfrequentie (jouw energielevel) verhoogt. Je leert op een ontspannen manier om te gaan met tegenslagen en lastige emoties. Zodat deze je niet meer in de weg zitten, maar juist verder helpen om de juiste stappen te zetten in je leven. Hoe meer je de lastige dingen in je leven kunt zien als leer -en groeimomenten hoe sneller je zult groeien als persoon en des te meer geluk, plezier en overvloed je zult ervaren in je leven.
Behalve het feit dat je je veel vaker fijn en prettig voelt, trek je ook nóg meer mooie dingen aan in je leven!

Wanneer past dit traject bij jou?
 Als je er klaar voor bent om alles uit jezelf en uit het leven te halen wat er in zit!
 Als je graag met je eigen persoonlijke groei en ontwikkeling bezig bent.
 Als je geïnteresseerd bent in de Wet van Aantrekkingskracht en als je dit meer voor je wil laten werken in je leven.
 • Als je het lef en de moed hebt om dingen anders te doen dan je altijd deed en bereid bent om belemmerende overtuigingen los te laten.

Inhoud van het traject:
• 
8 coachsessies (combinatie van ‘live’ en online mogelijk) inclusief energetische oefeningen en ‘live’ meditaties.
• extra online coachmomenten van 30/45 minuten voor lastige momenten of extra ontspanning.
• Oefeningen en opdrachten voor thuis, zoals oefeningen om je trillingsfrequentie te verhogen, meditaties en dankbaarheidsoefeningen.
 Tussentijds ruimte voor vragen en feedback over zaken waar je tegenaan loopt tijdens het traject.

Duur van het traject: 4 tot 5 maanden

Kosten programma ‘Creëer je droomleven’:
• € 1.595,-
• Betaling in 3 termijnen mogelijk.

Ja, dit wil ik!