Werkfit traject
Wil jij graag weer aan het werk, maar weet je niet goed wat je wil, wat bij je past of vind je het lastig hoe je moet beginnen met solliciteren? Ik help je graag hierbij.
Tijdens een Werkfit traject begeleid ik jou stap voor stap richting passend werk, op een manier die helemaal bij jou past.  Zodat je straks weer klaar bent voor de arbeidsmarkt en met nieuwe energie aan de slag kunt.

Een Werkfit traject is er voor bedoeld om jou weer klaar/ fit te maken voor de arbeidsmarkt en bestaat uit de volgende onderdelen:

Persoonlijke effectiviteit:
We gaan samen kijken naar jouw huidige situatie en welke belemmerende overtuigingen jij hebt ten aanzien van het vinden van passend werk. We gaan aan de slag met deze overtuigingen, zodat ze je niet meer zo in de weg staan in de stappen die je wilt zetten. Samen gaan we op zoek naar een weg die helemaal bij jou past, waardoor zaken helderder worden en je weer vooruit kan.

Verbeteren werknemersvaardigheden
Als je al even uit het arbeidsproces bent, is het soms nodig om je belastbaarheid en werkritme op te bouwen, zodat je weer kunt wennen aan de nieuwe situatie. Naast individuele coaching kunnen we hiervoor gebruik maken van bijvoorbeeld werkervaringsplaatsen/ stages of groepsworkshops. Hierdoor kun je tevens werken aan bijvoorbeeld het omgaan met collega’s, klanten en leidinggevenden en aan je zelfstandigheid.

In beeld brengen van de arbeidsmarktmogelijkheden
Met behulp van verschillende instrumenten gaan we kijken waar jouw interesses liggen en wat jij belangrijk vindt ten aanzien van werk. We gaan kijken naar beroepen die bij jou passen. Deze zetten we af tegen de mogelijkheden op de arbeidsmarkt, zodat jij een realistisch beeld krijgt van jouw persoonlijke mogelijkheden.

Heb je interesse in een Werkfit traject?
Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en kijken we aan de hand van jouw persoonlijke situatie hoe we het traject vorm zouden kunnen geven.

Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek of voor meer informatie.