Wie is Eefje?
Mijn naam is Eefje Aerts en samen met mijn man en 2 zoontjes woon ik in Tilburg.

Persoonlijke ontwikkeling loopt eigenlijk als een rode draad door mijn leven. Als kind was ik al veel bezig met de vraag: ‘Wie ben ik en wat wil ik?’ Echter door mijn gevoelige karakter en door alle prikkels van buitenaf vond ik het lastig om bij mezelf te blijven en keuzes te maken. Ik heb altijd het gevoel gehad dat er veel meer in mij zat dan er tot dat moment uit kwam.

Hooggevoelig
Toen ik er op 35 jarige leeftijd achter kwam dat ik hooggevoelig ben vielen er veel puzzelstukjes op zijn plaats. Ik werd me steeds bewuster van mezelf en durfde steeds meer naar mijn gevoel en intuïtie te luisteren en op basis daarvan keuzes te maken. Dit heeft er onder andere toe geleid dat ik een coachopleiding ben gaan volgen, mijn toenmalige baan heb opgezegd en uiteindelijk in 2018 voor mezelf ben gaan werken als coach.

Intuïtie
Door mijn ervaringen en door verschillende opleidingen kan en durf ik steeds meer naar mijn intuïtie te luisteren en op basis daarvan keuzes te maken. Hierdoor ben ik veel meer in balans, gaan zaken moeitelozer en ben ik gelukkiger. Wat uiteraard niet wil zeggen dat ik altijd, de hele dag happy ben, want dat is nu eenmaal niet realistisch.

Ik vind het geweldig dat ik nu anderen kan begeleiden om beter te leren luisteren naar hun intuïtie, waardoor zaken helderder en eenvoudiger worden en waardoor mensen meer in balans komen en gelukkiger worden. Mijn persoonlijke proces neem ik mee in mijn coachgesprekken, net zoals mijn coachgesprekken mij verder helpen in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

Als persoon en dus ook als coach ben ik positief, warm en dichtbij, maar met een nuchtere, realistische inslag.

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!

Liefs Eefje