9 november 2020 | Deze tijd daagt je nu eenmaal uit, iedereen komt zichzelf tegen, op wat voor manier dan ook. Continu positief denken is niet realistisch. Soms heb je gewoon een baaldag of weet je het gewoon even niet meer. Probeer je gedachtes of gevoelens dan niet weg te stoppen of te bagatelliseren. Als je je gedachtes en gevoelens weg duwt heb je er alleen maar meer en langer last van. Probeer daarom een baaldag er โ€˜gewoonโ€™ te laten zijn. Voel je maar even rot of onzeker. Hoe meer je het er kunt laten zijn, hoe minder last jeย  ervan zult hebben en des te sneller je je weer beter voelt.
Bijkomend voordeel: als je onrust, frustratie en onzekerheid er kunt laten zijn, ontstaat er hierna ook ruimte voor bijvoorbeeld nieuwe ideeรซn of inspiratie.

Dit was voorlopig de laatste tip voor meer positiviteit in je leven. Hopelijk heeft het je geholpen.
Zou je graag nog een stukje individuele begeleiding willen om positiever in het leven te staan of om persoonlijk te groeien? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan kunnen we samen kijken hoe we dit vorm kunnen geven in een persoonlijk traject.ย  Je kunt me bereiken op 06-23920292 of via email: info@puureefje.nl.

Liefs Eefje